Πρίντεζης: Έπρεπε να πάρω μια καλή απόφαση

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 23:24
UPD:23:27
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραψε άλλη μια νίκη του Ολυμπιακού, την αποψινή στο Βελιγράδι (81-79) επί του Ερυθρού Αστέρα και βοήθησε την ομάδα του να βελτιώσει το ρεκόρ της σε 7-5 στη φετινή Ευρωλίγκα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς είχαμε back to back παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Κάναμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, οπότε θα έπρεπε να συγκεντρωθούμε για να παίξουμε κόντρα σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Έχουν χημεία, παίζουν πολύ καλά μαζί, οπότε όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα είναι φυσιολογικά», δήλωσε ο ήρωας της τελευταίας στιγμής.

«Παίξαμε πιο έντονα πνευματικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Κυκλοφορούσαμε καλά την μπάλα, βάλαμε περισσότερα σημαντικά σουτ, παίξαμε καλύτερη άμυνα και παίξαμε ομαδικά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό… Όταν ο κόουτς με εμπιστεύτηκε έπρεπε να πάρω μία καλή απόφαση, να βρω το κενό και να πάρω την ευθύνη, ενώ τελικά ήμουν και τυχερός», συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Σλούκας, από την πλευρά του, εστίασε στην έξυπνη αντιμετώπιση της ομάδας του. «Ξέραμε ότι θα μας πίεζαν, καθώς παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πριν από δύο ημέρες κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αλλά, πιστεύω ότι βγάλαμε στο παρκέ την ποιότητά μας, παίξαμε έξυπνα και νικήσαμε σε ένα πολύ δύσκολο ματς», είπε ο διεθνής γκαρντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις