Χατζηγιοβάνης: Πιστεύω στην ομάδα αλλά πρέπει να πιστέψουν όλοι

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 16:08
UPD:16:10
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, από τους καλύτερους έως τώρα σε απόδοση παίκτες του Παναθηναϊκού τη φετινή περίοδο, μίλησε στην κάμερα της Nova για την πορεία της ομάδας του, τη νίκη επί της ΑΕΚ, την Εθνική ομάδα, την επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η νίκη επί της ΑΕΚ αποτελεί μια δικαίωση για τις προσπάθειες που κάνουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπει στα πλέι οφ, να τερματίσει στην 4η ή και την 3η θέση της τελικής κατάταξης προκειμένου να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά συνεχίζοντας με αυτούς τους ρυθμούς να διεκδικήσει, γιατί όχι, και το Κύπελλο Ελλάδος», είπε.

Μιλώντας για την πορεία των «πράσινων», ο Χατζηγιοβάνης δήλωσε: «Εγώ πιστεύω στην ομάδα, αρκεί να το πιστέψουν όλοι οι παίκτες και κυρίως αυτοί που ήρθαν φέτος. Δείτε τι βαθμούς χάσαμε ως τώρα. Στα τελευταία λεπτά χάσαμε τις νίκες με Βόλο, Λάρισα ενώ δεν έπρεπε να χάσουμε από τον Ατρόμητο! Αν είχαμε αυτούς τους πόντους τώρα θα ήμασταν στην 3η θέση πάνω από την ΑΕΚ».

Για την κλήση του στην Εθνική είπε πως «ένιωσα υπερήφανος φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. Ήταν όλοι υπερήφανοι στην οικογένειά μου και αυτό το πράγμα με γεμίζει ευθύνη. Στεναχωρήθηκα πριν λίγους μήνες, όταν λόγω της πανδημίας είχαν ακυρωθεί κάποια ματς το καλοκαίρι αλλά τώρα είμαι πλέον μέλος της Εθνικής και σκέφτομαι τα προκριματικά του Μουντιάλ»

Ο προσεχής αγώνας πρωταθλήματος θα βρει τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στο «Απ. Νικολαΐδης», κι αυτό «εξιτάρει» τον διεθνή επιθετικό: «Μια γεμάτη Λεωφόρος είναι η ιδανική μας έδρα και για μένα αυτό το γήπεδο σημαίνει πάρα πολλά για την καριέρα μου και την πορεία μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω και οι καινούργιοι συμπαίκτες να νιώσουν το Σάββατο την αίσθηση αυτού του γηπέδου».

Όσο για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα; «Είναι δύσκολο, γιατί θα είναι απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, φέτος. Όμως αυτά τα ματς εάν έχει τόσο υψηλούς στόχους, πρέπει να τα κερδίζεις μέσα – έξω. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλους βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις