ΝΒΑ: Σε καθημερινά τεστ κορωνοϊού οι διαιτητές

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 12:49
UPD:13:28
USA TODAY Sports/Kim Klement
A- A A+

Σε καθημερινά τεστ κορωνοϊού θα υποβάλλονται οι δισιτητές του ΝΒΑ, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (10/12) από την Λίγκα.

Στο κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι οι ρέφερι θα πρέπει ν΄ ακολουθήσουν το πρωτόκολλο που ισχύει για παίκτες και προπονητές, με βάση το οποίο και αυτοί υποβάλλονται στην ίδια διασικασία.

Η σεζόν είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22 Δεκεμβρίου και η διοργανώτρια αρχή προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρουσιαστεί πανέτοιμη σε όλους τους τομείς εν μέσω του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

Η απόφαση που πάρθηκε αφορά όλους του διαιτητές που «σφυρίζουν» σε αγώνες του ΝΒΑ. Το υγειονομικό πρωτόκολλο θα ισχύσει για όλους, οπότε εκτός των καθημερινών τεστ που θα κάνουν, θα υπάρχει και περιορισμός στις μετακινήσεις τους, θα λαμβάνουν ειδική άδεια για να βρεθούν σε συγκεκριμένα εστιατόρια, ενώ θα υπάρχει και απαγόρευση της παρουσίας τους μπαρ και χώρους με πολύ κόσμο.

Παράλληλα, η Λίγκα αποφάσισε επιπλέον πως οι διαιτητές δεν θα μεταβαίνουν με το ίδιο όχημα στο γήπεδο για τους αγώνες, αλλά ο καθένας θα έχει το δικό του οδηγό, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού σε περίπτωση θετικού δείγματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις