Basket League: «Κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ ο Γουέμπ στο φινάλε

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 23:37
UPD:23:45
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Το κάρφωμα του Τζέιμς Γουέμπ στα 2.7 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη χάρισε στη Λάρισα τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 93-91 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Basket League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ωστόσο, αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε ήταν η θεσσαλική ομάδα με το φοβερό κάρφωμα του Αμερικανού Τζέιμς Γουέμπ, ύστερα από την εξαιρετική πάσα επαναφοράς του Κώστα Παπαδάκη.

Για τους Θεσσαλούς ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, σε αγώνα που οι Θεσσαλονικείς έδειχναν να τον «καθαρίζουν» όταν προηγήθηκαν με +12 (76-64) στο 30ό λεπτό!

Ο Τζέρι Σμιθ, όμως, είχε διαφορετική άποψη και με 15 πόντους στην τελευταία περίοδο, έκανε τη διαφορά και κράτησε όρθια την ομάδα του στα τελευταία λεπτά. Ήταν μάλιστα αυτός που έφερε τους φιλοξενούμενους στο +2 (89-91) με τρίποντο στα 23.6'' για το τέλος.

Ο Ζερμέιν Λαβ ισοφάρισε με 2/2 βολές στα 2.9'' για το τέλος, φάνηκε ότι το παιχνίδι θα πάει σε παράταση, αλλά η Λάρισα κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε. Η τρομερή πάσα του Κώστα Παπαδάκη και η απογείωση του Τζέιμς Γουέμπ έφεραν την πιο εντυπωσιακή φάση της σεζόν ως τώρα στο πρωτάθλημα και μαζί τη νίκη των μπλε, που πανηγύρισαν έξαλλα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις