UEFA: Νέος διαιτητής στο Παρί ΣΖ-Μπασακσεχίρ (9/12, 19:55) ο Ντάνι Μακέλι

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 11:06
UPD:11:08
EPA/PETER POWELL
A- A A+

Με απόφαση της UEFA ο Ντάνι Μακέλι θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασακσεχίρ, η οποία διακόπηκε χθες βράδυ (8/12) στο ξεκίνημά της, μετά την αποχώρηση των Τούρκων από τον αγωνιστικό χώρο ισχυριζόμενοι ότι ο βοηθός προπονητή, Πιερ Γουεμπό, δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τον τέταρτο διαιτητή του ματς!

Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αποφάσισε να προβεί στην αλλαγή ολόκληρης της διαιτητικής ομάδας και να ορίσει έναν πολύ έμπειρο ρέφερι, τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι αντί του Ρουμάνου Οβίντιου Χάτσεγκαν. 

Βοηθοί του Ολλανδού θα είναι ο συμπατριώτης του, Μάριο Ντικς και ο Πολωνός, Μάρτσιν Μπόνιεκ. Χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο Πολωνός, Μπάρτς Φρανκόβσκι, στο VAR θα είναι ο Ιταλός, Μάρκο ντι Μπέλο και AVAR ο συμπατριώτης του, Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε χθες στις 22:00 και διακόπηκε στο 18ο λεπτό, ενώ θα συνεχιστεί σήμερα με ώρα έναρξης στις 19:55. Πρόκειται επί της ουσίας για αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και η Παρί μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από την Λειψία εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις