Αυστηρές συστάσεις Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 22:20
UPD:22:25
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

«Άστραψε και βρόντηξε» σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε στα Σπάτα για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν οξύς στον τόνο του, υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για όσους δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας και στήριξε απερίφραστα τον Μάσιμο Καρέρα. 

Ο Μελισσανίδης μίλησε στους παίκτες, ενώ επίσης είχε ατομικά τετ α τετ με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Καρέρα, τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς και τον γενικό αρχηγό Βασίλη Δημητριάδη. 

«Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα;», είπε απευθυνόμενος στους παίκτες.

«Στην ΑΕΚ είστε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχετε πάθει. Να έλεγα ότι δεν είστε καλοί παίκτες; Το καλύτερο ρόστερ της τελευταίας δεκαετίας αποτελείτε. Ο Γενάρης είναι κοντά, όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να το πει και να φύγει. Ο Καρέρα θα είναι ο προπονητής σας μέχρι το τέλος της σεζόν. Τα συγχωροχάρτια σε σας τελείωσαν», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις