«Ανάσανε» ο Παναιτωλικός, 2-1 την ΑΕΛ

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 21:34
UPD:21:45
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Πρώτη νίκη απόψε για τον Παναιτωλικό στο φετινό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα να επικρατεί 2-1 της ΑΕΛ στο Αγρίνιο, στυην ακροτελεύτια συνάντηση της 11ης αγωνιστικής και να προσπερνά τους Θεσσαλούς στην κατάταξη, αφήνοντάς τους προτελευταίους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, είχαν ακυρωμένο γκολ στο 2ο λεπτό (χέρι του σκόρερ Ντίας), δοκάρι στο 8΄ σε κεφαλιά του Αριγίμπι και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με κεφαλιά του Βέργου.

Στο 26΄ οι Αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι (ανατροπή του Μπέρτου στον Ντίας), την εκτέλεση ανέλαβε ο Αριγίμπι στο 29΄ και ο Νάγκι απέκρουσε.

Ο διαιτητής διέταξε επανάληψη για αντικανονική αντίδραση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ (δεν είχε και τα δύο πόδια στη γραμμή), αλλά τη δεύτερη φορά ο Αριγίμπι «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι.

Στο 40΄ οι «βυσσινί» είδαν την κεφαλιά του Πινακά να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια και ως τη στιγμή του τραυματισμού του ανέλαβε δράση ο Κνετ.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας εξουδετέρωσε τις απειλές των Φιλίπ στο 46΄ και Τρούγιτς στο 73΄, ενώ στο 55΄ σουτ του Πινακά από το ύψος του πέναλτι έφυγε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.

Στο 83΄ ο Ζίζιτς έπεσε απρόσεκτα στα πόδια του Βέργου και από την εξέταση του VAR προέκυψε νέο πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο «παθών» για το 2-0, για να μειώσει απλώς ο Γιουνές στο τελικό 2-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις