Ραϊόλα: «Τελείωσε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά»

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 19:21
UPD:19:27
twitter.com/minoraiola
A- A A+

Παραμονές του καθοριστικού αγώνα με την Λειψία (8/12) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο εκπρόσωπος του Πολ Πογκμπά «άναψε φωτιά» στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ενώ οι «μπέμπηδες» ετοιμάζονται για τον «τελικό» με τους Γερμανούς που θα κρίνει εάν θα συνεχίσουν στην φάση των «16» της διοργάνωσης ή, θα προκριθούν στο Europa League, ο Μίνο Ραϊόλα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport» ότι ο Πογκμπά έχει τελειώσει από τους «κόκκινους διαβόλους».

«Μπορώ να πω ότι ο Πογκμπά τελείωσε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» παραδέχθηκε ο Ραϊόλα, αναφερόμενος στο μέλλον του διεθνούς άσου στους «μπήμπηδες».

Το συμβόλαιο του Πογκμπά λήγει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο, με βάση τα λεγόμενα του εκπροσώπου του αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει στο παρελθόν πως «δεν έχω ξαναβιώσει ποτέ στο παρελθόν τόσο δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου», ενώ πριν από δύο μήνες είχε παραδεχθεί ότι μία μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης θα ήταν όνειρο.

Την τρέχουσα σεζόν ο Πογκμπά έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις