Μπαρτζώκας: «Θέμα χρόνου να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση»

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 17:36
UPD:17:40
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Να βάλει «φρένο» στα ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο σερί ήττες από Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας) θα επιδιώξει το βράδυ της Τρίτης (8/12, 20:00) στο «Παλαου Μπλαουγκράνα» ο Ολυμπιακός.

Απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της εφετινής Euroleague, την Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση και να φύγουν νικητές από την Βαρκελώνη σε εξ αναβολής της; 9ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της αποστολής σε μικρό χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός θα παίζει καλύτερο μπάσκετ, δεδομένων των πολλών απουσιών που προηγήθηκαν και δεν επέτρεψαν στην ομάδα να παρουσιάσει τη συνοχή που είχε πριν «χτυπηθεί» από τραυματισμούς και τον κορωνοϊό.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» είναι πως υπολογίζει τόσο στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε κι επέστρεψε στις προπονήσεις, όσο και στον Άαρον Χάρισον, που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του κι αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova ο Γιώργος Μπαρτζώκας επισήμανε: «Είναι σημαντικό για εμάς που επέστρεψαν όλοι και βρίσκονται στην αποστολή, αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμη για να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που εκτελεί φοβερά σε άμυνα και επίθεση. Οι αυξομειώσεις στην απόδοση συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες της Euroleague. Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μία σταθερή απόδοση, αλλά το... ταβάνι της Μπαρτσελόνα είναι πολύ υψηλό. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Για το τι κρατάει ο Ολυμπιακός από το ματς με την ΤΣΣΚΑ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: «Παίξαμε ένα δεκάλεπτο καλά αλλά τα τρία επόμενα δεν ήμασταν καλοί.

Πρέπει να προσπαθούμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό αφού το αποτέλεσμα μπορεί να έρθει μόνο ομαδικά. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση όσον αφορά αυτό το κομμάτι, πιστεύω ότι είμαστε ομάδα, και όταν είμαστε πλήρεις θα παίξουμε καλά και σε υψηλό επίπεδο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις