Επιστρέφει ο Σέρχιο Ράμος 

Ενισχυμένη με τον αρχηγό της θα αγωνίζεται στο εξής η Ρεάλ Μαδρίτης
Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 16:37
UPD:16:38
REUTERS/JUAN MEDINA
A- A A+

Ενισχυμενη με τον αρχηγό της θα αγωνίζεται στο εξής η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Ράμος ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε κληρονομήσει από το ματς της εθνικής Ισπανίας με τη Γερμανία για το Nations League και την Κυριακή προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η επιστροφή του διεθνούς κεντρικου αμυντικού θα δώσει μεγάλη ώθηση στους Μαδριλένους, καθως την Τετάρτη (9/12) υποδέχονται στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» την Γκλάντμπαχ και χρειάζονται τη νίκη για να περάσουν στους «16» του Champions League. Ακολουθεί το Σάββατο (12/12) το τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο, επίσης καθοριστικό για το μέλλον της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι βρίσκεται στο -6 από τη συμπολίτισσά της, η οποία μάλιστα έχει ένα ματς λιγότερο.

Στο διάστημα της απουσίας του Σέρχιο Ράμος, οι πρωταθλητές Ισπανίας είχαν δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. κόμη πιο εντυπωσιακό στατιστικό είναι ότι η προ δύο εβδομάδων νίκη επί της Ίντερ είναι η μοναδική χωρίς τον αρχηγό στα τελευταία εννέα ευρωπαϊκά παιχνίδια!

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις