Μοιρασιά στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Άρη

Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 19:09
UPD:19:20
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ατρόμητος και Άρης μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο Περιστέρι, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής και η οποία ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Το αποτέλεσμα συνιστά άθλο για τους φιλοξενούμενους από τη Θεσσαλονίκη, αφού όχι μόνο είχαν βρεθεί να χάνουν 0-2 αλλά έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα!

Ύστερα από ένα μέτριο προς κακό παιχνίδι τα «αίματα άναψαν» στα δυτικά προάστια στο 35ο λεπτό, όταν ο Ρόουζ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (χέρι στην περιοχή) και ο Μανούσος άνοιξε το σκορ στο 37΄ από τα 1 βήματα.

Νωρίς στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου (51΄) οι γηπεδούχοι διπλασίασαν με έξοχη ατομική ενέργεια κι εκτέλεση έξω από την περιοχή, χάρις στην οποία ο Ατρόμητος έκανε το 2-0.

Το παιχνίδι φαινόταν να έχει γείρει οριστικά προς την ομάδα των δυτικών προαστίων, αλλά η άμεση αντίδραση του Άρη που μείωσε γρήγορα με πλασέ του Κάτσε στο 61΄, έδωσε στους «κίτρινους» ψυχολογία και αύξησε τα ψυχικά αποθέματά τους.

Στο 68΄ ο Γιαννιώτης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Σάσα και στη συνέχεια ο Ματίγια αστόχησε, αλλά το πείσμα των παικτών του Άκη Μάντζιου δικαιώθηκε στο 81ο λεπτό.

Στο σημείο εκείνο ο Μαντσίνι έκανε την προσωπική ενέργεια και βρήκε τον Σάσα, ο οποίος εκτέλεσε άμεσα τον Γιαννιώτη για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις