Πόλο: «Περίπατος» για ΝΟΒ, ήττα ο Απόλλωνας Σμύρνης

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 20:36
UPD:20:38
INTIME SPORTS/ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στην πρεμιέρα του στο Euro Cup, καθώς συνέτριψε με 21-6 τη γερμανική Λούντβισμπουργκ στη Εξ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας, στον προκριματικό όμιλο που διεξάγεται εκεί.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, αφού ο ΝΟΒ κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, προηγήθηκε με 5-0 στα πρώτα λεπτά της συνάντησης και με 13-2 στο ημίχρονο.

Η Βουλιαγμένη είναι άλλωστε το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 4ου ομίλου, στον οποίο μετέχουν επίσης η ελβετική Καρούζ και η γαλλική Πεΐ Ντεξ.

Αντίθετα, με ήττα (7-8) από τη γαλλική Στρασμπούρ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο της ίδιας διοργάνωσης, στο Σόλνοκ της Ουγγαρίας, ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, στο ντεμπούτο του 44χρονου τεχνικού στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», πλήρωσε το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (1/10) και την έλλειψη ομαδικού πνεύματος σε κρίσιμες φάσεις.

Παρότι μείωσε σε 7-8 στο φινάλε, επιστρέφοντας από το εις βάρος του 4-7 και 5-8 (στα 3:38 πριν τη λήξη), με ένα πολύ όμορφο γκολ του Μίτροβιτς σχεδόν από το κέντρο, δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Πλέον, η κατάσταση δυσκόλεψε για τον Απόλλωνα όσον αφορά στην πρόκριση, καθώς θέλει και ήττα της Τεράσα από τη Σόλνοκ, αλλά και δική του νίκη αύριο επί των Ισπανών, ώστε να ελπίζει στη συνέχεια σε νίκη της Τεράσα επί της Στρασμπούρ (και ήττα των Γάλλων από τους Ούγγρους).

Σε αυτή την περιπτωση θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία και η πρόκριση θα κριθεί στα γκολ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις