Καρεμπέ: Ελπίζω να συνεχίσουμε στο Europa League

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 12:54
UPD:13:00
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο Κριστιάν Καρεμπέ συμπλήρωσε χθες 50 χρόνια ζωής και το ραδιόφωνο της ισπανικής Marca δεν ξέχασε τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού, του οποίου φιλοξένησε δηλώσεις. 

«Αισθάνομαι πολύ νέος, σίγουρα μικρότερος από τη βιολογική ηλικία μου», ανέφερε ο Καρεμπέ, ενώ η συζήτηση περιστράφηκε σε μεγάλο μέρος γύρω από την Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω της παρουσίας του εκεί την περίοδο 1997-2000, όταν κατάκτησε μαζί της δύο Champions League (1998, 2000). 

«Ο Ζιντάν είναι ο άνθρωπος που έχει το κλειδί για να φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή. Τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά ξέρω ότι θα αντιδράσει γρήγορα στο γήπεδο, νικώντας. Είναι νικητής και οι νικητές δεν παραιτούνται. Έχει σχέδιο και μπορεί να κερδίσει όλες τις διοργανώσεις», είπε. 

Για το θέμα του Μπαπέ ευχήθηκε «να καταλήξει να παίζει για τη Ρεάλ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Νομίζω ότι αν ο Ζιντάν συνεχίσει ως προπονητής, ο παίκτης θα έρθει».

Όσο για έναν άλλο συμπατριώτη του, τον Γκριεζμάν; «Απελευθερώθηκε με τη συνέντευξη που έδωσε και τώρα θα δούμε τον Γκριεζμάν που γνωρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια».

Για τον Ολυμπιακό είπε ότι «θέλουμε την πρόκριση. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Πόρτο και να συνεχίσουμε στο Europa League».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις