Λαπόρτα: «Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων για τον Μέσι»

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 12:03
UPD:12:14
EPA/Sergio Barrenechea
A- A A+

Ο Ζουάν Λαπόρτα είναι ένα από τα φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας της Μπαρτσελόνα στις αρχαιρεσίες που θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου.

Ο άλλοτε διοικητικός ηγέτης των Καταλανών παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Marca, στην οποία όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε και στο θέμα που «καίει» τόσο τον κόσμο και που θα απασχολήσει πολύ σοβαρά τη νέα διοίκηση που θ΄ αναλάβει τα ηνία της «Μπαρτσα» και που δεν είναι άλλο από το μέλλον του Λιονέλ Μέσι.

Μετά από σχετική ερώτηση που του τέθηκε ο Λαπόρτα ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να  κρατήσει τον Αργεντινό σταρ στην Βαρκελώνη.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο Λίο θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα κι αυτό που θέλω είναι να του δώσω πίσω τη χαρά του. Δεν υπάρχει θέμα χρημάτων, πρέπει να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Τον κορόιδεψαν και αυτό είναι αρνητικό. Είναι ένας νικητής και δεν μπορεί να βλέπει άλλες ομάδες να κατακτούν το Champions League.

Η τελευταία φορά που του μίλησα ήταν τον Οκτώβριο. Είμαι ευγνώμον για όλα όσα έχει κάνει για την Μπαρτσελόνα. Τον ξέρω από όταν ήταν 16 ετών και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Υπάρχει κοινός σεβασμός και εκτίμηση.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις