ΠΑΣΟΚ: Σύσταση δύο επιτροπών για τις πυρκαγιές

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 17:26
A- A A+

Η σύσταση δύο επιτροπών αρμόδιων για τα θέματα των πυρκαγιών και την παροχή βοήθειας στις δυνάμεις πρόληψης, πυρόσβεσης και παροχής βοήθειας σε πληγέντες αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου.

Η πρώτη επιτροπή, η οποία θα έχει επικεφαλής τον Ευάγγελο Βενιζέλο, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο μέτωπο των πυρκαγιών και θα προτείνει τη διατύπωση συγκεκριμένων θέσεων από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, καθώς και την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τον Πρόεδρο του κόμματος και το κόμμα συνολικά.

Στην Επιτροπή αυτή, την υψηλή εποπτεία της οποίας, όπως και της δεύτερης, θα έχει ο Γραμματέας του κόμματος Νίκος Αθανασάκης, θα μετέχουν και η Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος και ο Νίκος Σαλαγιάννης.

Η δεύτερη Επιτροπή, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, θα εισηγηθεί τρόπους δραστηριοποίησης των οργανωμένων δυνάμεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πλευρό των δυνάμεων της πολιτείας για να συνδράμουν στο έργο τους. Οι προτάσεις της Επιτροπής αναμένονται πολύ σύντομα, καθώς θα αποτελέσουν οδηγίες που θα σταλούν στις οργανώσεις σε όλη τη χώρα.

Πηγή ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή