Ντόρτμουντ: Ο Φαβρ επιβεβαίωσε την απουσία του Χάαλαντ για τουλάχιστον ένα μήνα

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 17:48
UPD:17:51
EPA/FRIEDEMANN VOGEL
A- A A+

Τα χθεσινά δυσάρεστα νέα για τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ ήρθε να επιβεβαιώσει και ο προπονητής του αρχισκόερ της Ντόρτμουντ, Λουσιάν Φαβρ.

«Δυστυχώς δεν θα είναι μαζί μας έως τον Ιανούαριο» υποστήριξε ο τεχνικός της Μπορούσια και συνέχισε: «Μας πληγώνει αυτό, αλλά ίσως να αγωνίστηκε περισσότερο απ΄ όσο έπρεπε το τελευταίο διάστημα» πρόσθεσε ο Φαβρ, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νορβηγού διεθνούς για τον επόμενο μήνα.

Ο Χάαλαντ υπέστη θλάση στον προσαγωγό, κάτι που γνωστοποιήθηκε χθες (2/12) λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των Βεστφαλών με τη Λάτσιο για το Champions League.

Με την ισοπαλία (1-1) απέναντι στους «λατσιάλι» η Ντόρτμουντ εξασφάλισε την πρόκριση στους «16», όμως η απουσία του Χάαλαντ αναμένεται να γίνει αισθητή στην Bundesliga, όπου οι Βεστφαλοί βρίσκονται στην τέταρτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Στην τρέχουσα περίοδο ο 20χρονος φορ έχει σημειώσει 17 γκολ σε 13 αγώνες, 6 εκ των οποίων στο Champions League, όπου φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ, μαζί με τον 'Αλβαρο Μοράτα της Γιουβέντους και τον Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις