Πάμπλο Γκαρσία: Ξέρουμε τον αντίπαλο, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 23:42
UPD:23:44
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί πως αν η ομάδα του έχει τον κανονικό της ρυθμό θα πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται αύριο απέναντι στην Ομόνοια, για την 5η αγωνιστική στο Europa League.

«Είδαμε παιχνίδια, άκουσα ότι θα κάνουν αλλαγές, δεν ξέρω τι αντίπαλο θα έχουμε, γι’ αυτό λέω ότι πρέπει εμείς να είμαστε καλά και εμείς για να τους δούμε μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο αντίπαλος και δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα πάει ο ρυθμός του αγώνα. Είναι περίπου ο ίδιος ρυθμός όπως στο ελληνικό πρωτάθλημα, εδώ στην Κύπρο από όσα έχω δει», σχολίασε.

Ερωτηθείς για το «μηδέν» στην άμυνα με τη Λαμία και την επιστροφή Γιαννούλη, είπε: «Θέλουμε δουλειά πάνω σε αυτό το κομμάτι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Είναι καλά ο Γιαννούλης στην υγεία του, είναι και ο Λύρατζης καλά. Μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι. Το σημαντικό είναι ότι έχει την υγεία».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ξεκουράσει παίκτες, ο Γκαρσία απάντησε ότι «δεν μπορούμε να πούμε απλά ότι δεν θα παίξει π.χ. ο Βαρέλα ή ο Μιχαηλίδης. Βλέπουμε ποιος έτρεξε περισσότερο, κάνουμε βάσει των στοιχείων μια διαχείριση. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ 25-26 παιδιών και όλοι περιμένουν την ευκαιρία τους».

Όσο για το αν θεωρεί παγίδα πως η Ομόνοια διαλαλεί ότι δεν είναι προτεραιότητά της αυτό το παιχνίδι; «Αυτό είναι το ωραίο που έχει το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι μέσα στο γήπεδο, δεν έχει σημασία τι λένε ή τι δεν λένε. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχουν, η κάθε ομάδα έχει τα δικά της. Να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη».

Ως προς τον αυριανό αντίπαλό του, σχολίασε ότι «έχουμε δει τον αντίπαλο με βίντεο, με αναλύσεις και drone, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε τον αντίπαλο. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το νέο του συμβόλαιο, τέλο, είπε: «Είμαι πολύ περήφανος. Είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάντα είμαι χαρούμενος, είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω φίλους Έλληνες, είμαστε προνομιούχοι κάνουμε μια καλή ζωή στην Ελλάδα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, πρέπει να τα δίνουμε όλα καθημερινά για να ανταποδώσουμε ό,τι μας έχει δοθεί».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις