Champions League: Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί...

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 22:08
UPD:22:21
REUTERS/MURAD SEZER
A- A A+

Η Λειψία ήταν η νικήτρια στο «θρίλερ» της Κωνσταντινούπολης (4-3 την Μπασακσεχίρ), ενώ η Κράσνονταρ με τη νίκη της επί της Ρεν (1-0) εξασφάλισε την 3η θέση του 5ου ομίλου και το «εισιτήριο» για τους «32» του Europa League.

Η απίστευτη εμφάνιση του Ιρφάν Καχβετσί στο «Φατίχ Τερίμ» δεν αρκούσε στην Μπασακσεχίρ για να πάρει ούτε βαθμό απέναντι στην Λειψία, η οποία πήρε τεράστιο «τρίποντο» στις καθυστερήσεις.

Το συγκρότημα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 της Μπασακσεχιρ, η οποία είχε έναν παίκτη στις τάξεις της που αρνείτο να χάσει.

Ο Ιρφάν Καχβετσί πέτυχε χατ τρικ, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 3-3 στο 85΄ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ, αλλά τον τελευταίο λόγο στο ματς είχε ο Σόρλοτ.

Ο 24χρονος Νορβηγός είχε περάσει αλλαγή στο 65΄ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων «κάρφωσε» την μπάλα στα δίχτυα για να χαρίσει στην Λειψία μία τεράστια νίκη.

Η γερμανική ομάδα με το «διπλό» στην Τουρκία «έπιασε» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του 8ου γκρουπ και περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι που ακολουθεί ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και την Παρί Σεν Ζερμέν, γα να μάθει εάν θα μείνει στο «ρετιρέ» ή, θα βρεθεί στην 3η θέση (σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας στους 9 βαθμούς με νίκη των Γάλλων στο «Ολντ Τράφορντ»).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις