«Παρέλαση» στη Λάρισα (3-0) ο Άρης

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 19:34
UPD:19:40
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Εμφατικό ήταν το πέρασμα του Άρη από τη Λάρισα, με τους «κίτρινους» να επικρατούν 3-0 της ΑΕΛ σε εξ αναβολής συνάντηση της 6ης αγωνιστικής και να επανέρχονται στην κορυφή, όπου ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν η τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη. Αντίθετα, το θεσσαλικό συγκρότημα έχασε για πέμπτη φορά, έμεινε στους 6 βαθμούς και είναι καθηλωμένο στη 12η θέση της κατάταξης.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 18΄ με εξαιρετική κεφαλιά του Μάνου, έπειτα από σέντρα του Σάκιτς, ενώ στη συνέχεια ο Νάγκι κράτησε το σκορ με εξαιρετικές αποκρούσεις στο πλασέ του Μάνου (43΄) και την κεφαλιά του Ρόουζ (44΄).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, με τον Τρούγιτς στο 59΄ και τον Φίλιπ στο 61΄, όμως ο Σιαμπάνης επενέβη σωτήρια και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 62΄ ακυρώθηκε γκολ του Μάνου, καθώς στο VAR φάνηκε πως ο Μπερτόλιο (ήταν οριακά οφσάιντ) επηρέαζε τη φάση, όμως ο επιθετικός του Άρη ευστόχησε για δεύτερη φορά στο 73΄, μετά από απόκρουση του Νάγκι σε σουτ του Ρόουζ.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με καταπληκτική προσπάθεια και γωνιακό σουτ ο Σίλβα, που με μια προσποίηση «ακινητοποίησε» ολόκληρη την άμυνα της ΑΕΛ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις