ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Πάμε για το repeat»

Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 19:33
UPD:19:41
USA TODAY Sports/Bill Streicher
A- A A+

Σύνθημα για το back to back στο ΝΒΑ από τους Λος Άντζελες Λέικερς έστειλε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ενόψει της επανέναρξης της νέας περιόδου (22/12) ο «Βασιλιάς» εκτιμά ότι οι «λιμνάνθρωποι» μπορούν να κάνουν το repeat, αιτιολογώντας την άπόψή του με βάση τις κινήσεις που έγιναν στις μεταγραφές, αλλά και στην επικείμενη παραμονή του Άντονι Ντέιβις.

Στις 30 Δεκεμβρίου ο Τζέιμς θα κλείσει τα 36 του χρόνια, στην 18η συνολικά καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Βρίσκεται για τρίτη σερί σεζόν στο Λος Άντζελες, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο να πανηγυρίσει για δεύτερη φορά με τους Λέικερς το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Αρκεί, όπως υπογράμμισε να είναι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του υγιείες: «Μπορούμε να το επαναλάβουμε. Θέλω να πω, είναι τόσο απλό», είπε ο απόλυτος σταρ των Λέικερς στο podcast "Road Trippin", μετά από ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα οι Λέικερς να στεφθούν και τη σεζόν 2020-21 πρωταθλητές: «Μπορούμε σίγουρα. ... Πρώτα απ΄ όλα, τα πάντα ξεκινούν από την υγεία. Πρέπει να έχουμε τύχη και να παραμείνουμε υγιείς.»

Ο αστέρας των «λιμνανθρώπων» συνέχισε με την εκτίμηση ότι τα «κομμάτια» που υπάρχουν στο εφετινό ρόστερ είναι ανώτερα από την πρωταθλήτρια ομάδα του 2020.

Θεωρεί καταλυτική την προσθήκη του πόιντ γκαρντ, Ντένις Σρέντερ, όπως και αυτές του φόργουορντ, Μόντρεζλ Χάρελ, αλλά και του πρώην σέντερ των Ράπτορς και των Γκρίζλις, Μαρκ Γκασόλ.

«Γίναμε νεότεροι» είπε σχετικά ο Τζέιμς και πρόσθεσε: «Έχουμε έναν 27χρονο πόιντ γκαρντ (Σρέντερ). Πήραμε τον 27χρονο και κορυφαίο έκτο παίκτη της χρονιάς, τον Χάρελ. Γίναμε νεότεροι. Έχουμε τον Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο του αμυντικού παίκτη της χρονιάς και διακρίνεται για το IQ του».

Στο μεταξύ, ο Άντονι Ντέιβις αναμένεται να παραμείνει και τη νέα χρονιά στους Λέικερς, μετά από συνάντηση που είχαν εχθές το βράδυ άνθρωποι της ομάδας μαζί του και στην οποία οι δύο πλευρές συμφώνησαν τη συνέχεια της καριέρας του στο Λος Άντζελες.

Tέλος, ο Τζέιμς εξέφρασε τον σκεπτικισμό του για το σχέδιο έναρξης της σεζόν 2020-21 στις 22 Δεκεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα είναι «ο μεγαλύτερος λόγος» που ζητείται από τους παίκτες να επιστρέψουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις