Αναβλήθηκε το ματς Αστον Βίλα-Νιουκάστλ, ελέω κορωνοϊού

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 19:13
UPD:19:15
Pool via REUTERS/ALEX PANTLING
A- A A+

Το αίτημα της Νιουκάστλ για την αναβολή του επερχόμενου αγώνα της Premier League με την Αστον Βίλα (4/12) έγινε αποδεκτό και η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστκής θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η αιτία της αναβολής ήταν τα πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στους «ανθρακωρύχους» τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να τεθεί ολόκληρη η ομάδα και το προπονητικό τιμ σε απομόνωση, ενώ έκλεισε για τρεις ημέρες και το προπονητικό της κέντρο.

Λόγω της εξέλιξης αυτής η Νιουκάστλ ήταν αδύνατο να προετοιμαστεί σε κανονικές συνθήκες για τον εκτός έδρας αγώνα με τους «χωριάτες», οπότε η διοίκηση κατέθεσε αίτημα αναβολής του στην διοργανώτρια αρχή. Αίτημα που έγινε αποδεκτό από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Premier League, όπως ανακοινώθηκε από τους «Μάγκπις» την Τρίτη (1/12).

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νιουκάστλ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την Αστον Βίλα για την κατανόηση που επέδειξε στην υπόθεση.

Τέλος, οι «ανθρακωρύχοι» έκαναν γνωστό πως όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ θα επανεξεταστούν μέσα στην εβδομάδα και τα αποτελέσματα των τεστ θα αξιολογηθούν στη συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου με την Premier League και τους υγειονομικούς φορείς.

Το κλαμπ απέφυγε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα εκείνων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις