Συνεχίζει στο Περιστέρι ο Μπουρούσης

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 15:50
UPD:15:59
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Παίκτης του Περιστερίου έως το τέλος της σεζόν θα είναι ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο πολύπειρος σέντερ συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση, ενώ με τη σειρά του και ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, προσθέτοντας στο δυναμικό της ομάδας του έναν παίκτη που θα βοηθήσει σημαντικά σε άμυνα κι επίθεση.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε προπονήσεις με τους Περιστεριώτες και παρά τις προτάσεις που είχε κι από άλλες ομάδες επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Μάλιστα, ο Έλληνας παίκτης με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sport24», άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική ομάδα, κάτι που έκανε και ο Βασίλης Σπανούλης μετά το χθεσινοβραδινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου.

«Εφόσον μου ζητηθεί να είμαι παρών, εάν υπάρχουν οι προϋποθέσεις και βρίσκομαι στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση, ναι, θα συνταχθώ κι εγώ.

Μπορεί να με... έκραξαν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά που με στενοχώρησαν, αλλά η Εθνική είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην καριέρα μου και στη ζωή μου. Θα ήταν ωραίο να ξανασμίξουμε μαζί με τον Σπανούλη, τον Ζήση και τον Πρίντεζη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουρούσης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις