Premier League: Πολλαπλά κρούσματα κορωνοϊού στη Νιουκάστλ, έκλεισε το προπονητικό κέντρο για 3 ημέρες

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 10:03
UPD:10:36
Pool via REUTERS/DANIEL LEAL-OLIVAS
A- A A+

Τέσσερα 24ωρα μετά το «διπλό» επί της Κρίσταλ Πάλας (27/11) ολόκληρη η ομάδα της Νιουκάστλ τέθηκε σε απομόνωση, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στην ομάδα της Premier League. 

Προς το παρόν ο σύλλογος δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα εκείνων που διαγνώστηκαν θετικοί τον Covid-19, ωστόσο, το προπονητικό κέντρο των «ανθρακωρύχων» έκλεισε και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ έχουν απομονωθεί με βάση τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Πριν δύο ημέρες (29/11) έγινε γνωστό ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές κι ένα μέλος του προπονητικού τιμ έχουν προσβληθεί από τον Covid-19, χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματά του.

Χθες (30/11) γνωστοποιήθηκε ότι ο αριθμός αυξήθηκε αρκετά και έτσι δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστούν οι προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Άστον Βίλα.

Με βάση τον κανονισμό που έχει θεσπίσει η διοργανώτρια αρχή για ν΄ αναβληθεί ένας αγώνας θα πρέπει να υπάρχουν επιβεβαιωμένα τουλάχιστον 14 κρούσματα, έτσι ώστε να μην διαταραχθεί το καλεντάρι και πάνε πίσω οι ημερομηνίες.

Όπως αναφέρει η «Telegraph» η Νιουκάστλ κατέθεσε αίτημα αναβολής στη Λίγκα, ωστόσο, θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αυτό αποδεκτό, εκτός κι αν... ξεφύγει ο αριθμός των κρουσμάτων μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Το βέβαιο είναι πως το προπονητικό κέντρο του αγγλικού συλλόγου έχει κλείσει για τρεις ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα γίνουν προπονήσεις μέσα στο διάστημα αυτό ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις