Αθλητισμός: Από το νέο έτος η αγωνιστική δραστηριότητα

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 17:55
UPD:17:59
INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Πριν το νέο έτος είναι δύσκολο να ξαναρχίσει αγωνιστική δραστηριότητα στο βόλεϊ και γενικότερα στα αθλήματα εκτός επαγγελματικού ποοσφαίρου και μπάσκετ.

Αυτό δεν καθορίστηκε χρονικά αλλά υπονοήθηκε από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, στην απαντητική επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο.

Ο παλαίμαχος αθλητής του πόλο υπογράμμισε ότι η τρέχουσα κατάσταση με την πανδημία δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της άνοιξης, ενώ επισήμανε ότι αν και η Πολιτεία έχει έτοιμο «οδικό χάρτη» για την επανεκκίνηση του αθλητισμού, αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμη.

«Μπορώ να σας πω πώς θα γίνει η επανέναρξη, αλλά δεν μπορώ να σας πω πότε θα γίνει» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.

«Για να μην δημιουργείται καμία παρεξήγηση για διακρίσεις μεταξύ των αθλημάτων, να σημειώσω ότι τα πρωταθλήματα Superleague1 και Basketleague που συνεχίζονται, είχαν ήδη καταρτίσει και ξεκινήσει με τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα από το καλοκαίρι και έτσι πήραν πρώτοι το πράσινο φως από την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων», σημειώνει ο κ. Μαυρωτάς.

Και η επιστολή καταλήγει με την εκτίμηση ότι «οι όποιες αναπόφευκτες παύσεις στην αγωνιστική δραστηριότητα, θα μπορέσουν να καλυφθούν στο νέο έτος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις