Super League: Έκτη σερί νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 10:25
UPD:10:30
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Για έκτη συνεχόμενη φορά πανηγύρισε «τρίποντο» επί του Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ, μετά το χθεσινοβραδινό (29/11) 2-1 επί των Αρκάδων στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης».

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η Ενωση νίκησε σε έκτο σερί μας τον Αστέρα, ενώ είχε μόλις μία επιτυχία στα οκτώ αμέσως προηγούμενα ματς που έδωσαν μεταξύ τους. Επίσης, ήταν το τρίτο σερί «διπλό» των «κιτρινόμαυρων», μετά από τα πέντε ματς που προηγήθηκαν στα οποία δεν είχαν νικήσει!

Η ΑΕΚ υποχρέωσε τον Αστέρα Τρίπολης στην πρώτη του εντός έδρας ήττα μέσα στο 2020, καθώς το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς είχε να χάσει στο «σπίτι» του από τις 15 Δεκεμβρίου 2019. Τότε είχε γνωρίσει τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (0-5) κι εν συνεχεία στα 13 ματς που έδωσε εκεί πέτυχε 7 νίκες, ενώ έξι τελείωσαν χωρίς νικητή.

Το ρεκόρ των αήττητων αγώνων εντός έδρας είναι 18 για τους Αρκάδες (από το Μάιο του 2014 ως και το Μάιο του 2015), δηλαδή δεν γνώρισαν την ήττα για μία ολόκληρη αγωνιστική περίοδο (2014-2015) μέσα στην Τρίπολη.

Δύο ακόμη σερί χάθηκαν για τον Αστέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Η πελοποννησιακή ομάδα δεν είχε δεχθεί γκολ στα τρία προηγούμενα ματς που έδωσε στην έδρα της, όπως επίσης δεν είχε παραβιαστεί η εστία της στο πρώτο ημίχρονο και στα οκτώ ματς της Super League που έδωσε έως τώρα.

Ο άνθρωπος που «έσπασε» αυτά τα δύο σερί ήταν ο Μάρκο Λιβάια με το γκολ που πέτυχε στο πρώτο μέρος. Ο Κροάτης επιθετικός μάλιστα, έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα.

Επίσης και ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης στο δεύτερο ημίχρονο έχει βρει δίχτυα και στα τρία τελευταία ματς απέναντι στους Αρκάδες, με τρεις διαφορετικές ομάδες (Πανιώνιο, Ολυμπιακό οι δύο προηγούμενες).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις