Πρώτη νίκη στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ μετά από 9 ματς

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 19:33
UPD:19:41
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

 

Για πρώτη φορά μετά από 9 αγώνες, ο ΟΦΗ αξιοποίησε την έδρα του. Οι Κρητικοί πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη τους (προηγήθηκε το 4-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό) αυτή την φορά με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πλησίασαν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα και τη ζώνη των πλέι-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχασαν κλασική ευκαιρία στο 2΄ με τον Παμλίδη, αλλά ο ΟΦΗ αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και στην πρώτη οργανωμένη του επιθετική προσπάθεια στο ματς άνοιξε το σκορ.

Από μπαλιά του Ουές στο 20’ και προσωρινή απόκρουση του Χουτεσιώτη σε σουτ του Σαρδινέρο, ο Στάρτζεον με προβολή έκανε το 1-0.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ωστόσο, η επιμονή των φιλοξενουμένων ανταμείφθηκε με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση γκολ από τον Ελευθεριάδη που έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ έβαλε ακόμη πιο δύσκολα στον ΟΦΗ, πιέζοντάς τον στο μισό γήπεδο, όμως δεν έβρισκε τον τρόπο για να προσεγγίσει την εστία του Σωτηρίου, πέρα από το σουτ του Σάλιακα στο 49’ που πέρασε λίγο άουτ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 65’ σε ανατροπή του Νέιρα από τον Κάργα. Ο Νέιρα ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 2-1 για τους Κρητικούς που κράτησαν το προβάδισμά τους ως το φινάλε, πανηγυρίζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη τους μετά από 9 αγώνες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις