Από... «τεσσάρα» σε... «τεσσάρα» η Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 17:11
UPD:17:19
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Αν και μπορεί να θεωρηθεί αρκετά πρώιμο, φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα αρχίζει να βρίσκει σιγά-σιγά το δρόμο της.

Πέντε 24ωρα μετά το 4-0 στο Κίεβο επί της Ντιναμό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με το ίδιο ακριβώς σκορ η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν διέλυσε την Οσασούνα στο «Καμπ Νόου». 

Οι 14 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η «Μπαρτσα» μετά από 9 αγωνιστικές μπορεί να μην είναι η καλύτερη συγκομιδή, παρ΄ όλα αυτά δείχνει να βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα, συμπλήρωσε δύο σερί ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ και η επίθεσή της φαίνεται... να αφυπνίζεται, μιας και στην τελευταιά τετράδα αγώνων πέτυχε 13 γκολ (5-2 την Μπέτις, ακολούθησε η ήττα από την Ατλέτικο με 1-0 και τα δύο ματς με Ντιναμό Κιέβου και Οσασούνα.

Ο Μπρεθγουέιτ στο 29΄ άνοιξε το σκορ (τρίτο γκολ μέσα σε πέντε ημέρες), στο 43΄ ο Γκριεζμάν «έγραψε» το 2-0, ενώ το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 57΄ μετά το 3-0 που πέτυχε ο Κοουτίνιο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 73΄ ο Μέσι με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Αργεντινό να αφιερώνει το γκολ με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον Ντιέγκο Μαραντόνα, υψώνοντας τα χέρια του προς τον ουρανό και στέλντοντας φιλιά στο ίνδαλμά του!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις