Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, 2-1 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 16:54
UPD:17:44
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Μετά από δύο σερί ήττες με το ίδιο μάλιστα σκορ (1-0), από Ατρόμητο και Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη Super League, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» ήθελαν πάση θυσία τη νίκη μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα για να μην μείνουν ακόμη πιο πίσω στη μάχη για να μπουν στην πεντάδα, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ύστερα από τα κρούσματα απειθαρχίας που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στ΄ αποδυτήρια,

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι τα κατάφερε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με το γκολ του Φεντερίκο Μακέντα στο 19΄ και να κάνει το 2-0 πριν το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43΄ με το αυτογκόλ του Λιάβα.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στη συνέχεια για το «τριφύλλι», που παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε (δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Κουρμπέλης και Χατζηγιοβάνης) κατάφερε με σωστή διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο να φτάσει σχετικά άνετα στην τρίτη εφετινή του νίκη σε 10 αγώνες (3-3-4).

Οι Αγρινιώτες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με το πέναλτι του Μεντόσα. Εντούτοις παρέμειναν χωρίς «τρίποντο» για 10ο σερί ματς, με συνολικό απολογισμό 4 ισοπαλίες και 6 ήττες!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις