Μαρτίνς: «Μπορούσαμε να "καθαρίσουμε" νωρίτερα»

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 22:37
UPD:29/11/2020 07:02
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε νικήσει πιο εύκολα τον Άρη σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των Πειραιωτών μετά το 2-1 της ομάδας του στην Θεσσαλονίκη τόνισε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova:

«Δείχνουμε πως έχουμε μια ομάδα που τα δίνει όλα και δεν σταματάμε λεπτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε τους στόχους μας και παρά τα προβλήματα να βρίσκουμε τους τρόπους σα μεγάλη ομάδα και να παίρνουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσαμε να "καθαρίσουμε" το παιχνίδι νωρίτερα. Στην τελευταία μπαλιά δεν τα καταφέρναμε, παρότι είχαμε ευκαιρίες. Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν είχε ήττα και ξέραμε πόσο καλά μπορεί να παίξει».

Ο Μαρτίνς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον σκόρερ των δύο τερμάτων του Ολυμπιακού, Ανδρέα Μπουχαλάκη: «Είναι ένα παιδί που έχουμε πει τι αξία έχει για μας. Μετά τα δύο γκολ πιστεύω πως θα μπορέσει να ξαναγίνει αυτό που ήταν, γιατί είναι πολύ σημαντικός  παίκτης για την ομάδα μας, παρά το δύσκολο διάστημα που είχε».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στους Ούγκο Κάιπερς και Μάριο Βρουσάι: «Δείχνουν πως μπορούμε να βασιστούμε επάνω τους και μπορούν να μας βοηθήσουν αρκετά. Θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε ευκαιρίες».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις