Φιλικό με τη Mega, ομάδα παραγωγής ταλέντων, ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 17:15
UPD:17:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟ
A- A A+

Φιλικό με την Mega, ομάδα που βγάζει πολλά ταλέντα που προωθούνται σε ομάδες του ΝΒΑ, έκλεισε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του προγράμματος «Monday's Game Night against COVID-19».

Το ματς ορίστηκε για τις 4 Ιανουαρίου 2021 και θα είναι το πρώτο διεθνές στο πλαίσιο του προγράμματος που έχουν ανακοινώσει οι Πειραιώτες κατά του κορωνοϊού. 

Η Mega είναι μία ομάδα της Σερβίας, που λειτουργεί υπό τις οδηγίες του γνωστού ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 2014 είναι τρίτη παραγωγικότερη σε ταλέντα, καθώς μόνο το Ντιουκ και το Κεντάκι έχουν δώσει περισσότερους παίκτες στο ΝΒΑ.

Μεταξύ άλλων έχουν αγωνιστεί σε αυτή, ο σέντερ του Ντένβερ Νίκολα Γιόκιτς, ο Γκόγκα Μπιτάτζε της Ιντιάνα, ο θηριώδης Μπόμπαν Μαριάνοβιτς του Ντάλας και ο Ίβιτσα Ζούμπατς των ΛΑ Κλίπερς.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή αναδεικνύονται ο Μάρκο Σιμόνοβιτς που έγινε draft στο νούμερο 44 πριν από μερικές ημέρες και ο Φιλίπ Πετρούσεβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Monday’s Game Night against COVID-19», θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στις 4 Ιανουαρίου (ΕΡΤ - 20.00) την KK Mega SOCCERBET, στο πρώτο διεθνές παιχνίδι της σειράς αυτών των αγώνων!

Πρόκειται για μια ομάδα που φέτος πρωταγωνιστεί στην Αδριατική λίγκα, ενώ έχει αναδείξει πολλούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον σταρ του ΝΒΑ, τον σέντερ των Denver Nuggets, Νίκολα Γιόκιτς!

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι αγώνες της σειράς, ενώ το πρώτο ματς του προγράμματος έχει ορισθεί για την Δευτέρα 30/11, απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, στις 20:30 στο ΣΕΦ και θα μεταδοθεί απευθείας απο ΕΡΤ-3 και ΕΡΤ Sports. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα ανακοινωθούν και οι πρώτες δράσεις του προγράμματος με βάση τους στόχους που έχουν ανακοινωθεί.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις