Μ. Δαμανάκη: «Η κυβέρνηση θυμήθηκε τη φτώχεια τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές»

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007 16:21
A- A A+

Για προεκλογικές υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής κατηγορεί την κυβέρνηση η υπεύθυνη Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Δαμανάκη, με αφορμή τη συνάντηση των υπουργών Οικονομίας και Απασχόλησης για το Ταμείο Αλληλεγγύης. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/07/31/1393746.htm

«Έπρεπε να φτάσουμε τον τελευταίο μήνα, πριν από τις εκλογές, για να θυμηθεί η κυβέρνηση τη φτώχεια. Ό,τι και να δώσουν αυτή τη στιγμή το έχουν προεισπράξει στο πολλαπλάσιο από τους έμμεσους φόρους» αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Δαμανάκη.

«Ακόμα και τώρα, δυσκολεύονται να απαντήσουν συγκεκριμένα τι ποσά θα δώσουν μέσα στον τρέχοντα χρόνο στο περίφημο Ταμείο Αλληλεγγύης. Επισημαίνω, πως όταν εξαγγέλθηκε το Ταμείο μίλαγαν για 2 δισεκατομμύρια ευρώ, και μάλιστα έλεγαν ότι θα δώσουν 1000 ευρώ στον κάθε φτωχό. Τώρα, όσο πλησιάζουν στην ανάγκη να βάλουν το χέρι στον κρατικό κορβανά, μιλούν για όλο και λιγότερα ποσά. Θα δώσουν μόνο, από ό,τι φαίνεται, κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν είναι δυνατόν να παραπλανηθούν από προεκλογικές υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής» καταλήγει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή