Μαρτίνς: Οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 16:32
UPD:17:59
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Δηλώσεις για το αυριανό ντέρμπι κορυφής με τον Άρη έκανε στη Nova ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα.

Σε ερώτηση για το αμυντικό σύστημα που εφάρμοσε εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, με πέντε παίκτες στην άμυνα, ανέφερε πως «θα μπορούσαμε να το ξανακάνουμε. Χρησιμοποιήθηκε γιατί το απαιτούσαν οι συνθήκες, λόγω των απουσιών και των χαρακτηριστικών του αντιπάλου».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας πως «συνεχίζουμε με πολύ περισσότερες λύσεις, έχουμε την επιστροφή του Ελ Αραμπί, του Χολέμπας, του Κάιπερς, του Λοβέρα...».

Όσο για τον Βρουσάι που αγωνίστηκε εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι; «Ο Μάριος είχε πάρα πολύ παρουσία, ήταν ευχάριστη η απόδοσή του. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ματς αυτό ήταν μια πρώτη ευκαιρία για κάποια παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Αναφερόμενος στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας, τον Άρη, υπογράμμισε ότι «είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ένας σημαντικός αντίπαλος που κρύβει κινδύνους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

Και κατέληξε: «Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις