ΥΠΕΧΩΔΕ: Ανεύθυνες οι δηλώσεις Λοβέρδου για το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2007 21:09
UPD:21:16
A- A A+

Για ανεύθυνες και πρόχειρες δηλώσεις κατηγορεί το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο το ΥΠΕΧΩΔΕ με αφορμή τις επικρίσεις που διατύπωσε για το Εθνικό Χωροταξικό Σχέδιο που παρουσίασε ο κ. Γιώργος Σουφλιάς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το ΥΠΕΧΩΔΕ καλύπτει το τεράστιο έλλειμμα του ΠΑΣΟΚ, που άφησε την χώρα χωρίς εθνικό χωροταξικό σχεδιασμό και χωρίς ειδικά χωροταξικά πλαίσια, ενώ σημειώνει ότι ο κ. Λοβέρδος λέει ανακρίβειες όπως ότι δεν έχει συγκροτηθεί το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας.

«Και έχει συγκροτηθεί και θα κληθεί, μάλιστα εντός της εβδομάδας και όπως ο Υπουργός δήλωσε το Σεπτέμβριο θα του ζητηθεί να γνωμοδοτήσει για το Εθνικό και εν συνεχεία, ανά μήνα, για τα Ειδικά Πλαίσια, για τα οποία έγινε διάλογος -διαβούλευση με όλους τους φορείς» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο κ. Λοβέρδος νωρίτερα είχε κάνει λόγο για ατελή κείμενα με ημιτελείς εργασίες και κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία ότι δεν έχει ακόμα συγκροτήσει το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας, ενώ χαρακτήρισε «διάλογο - φάρσα» το διάλογο που διεξάγεται για το θέμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή