Premier League: Γνωστές οι ομάδες που θα φιλοξενούν φιλάθλους μετά τις 2/12

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 17:24
UPD:17:27
REUTERS/Andrew Yates
A- A A+

Την Πέμπτη (26/11) έγιναν γνωστές οι ομάδες που μετά τις 2/12, οπότε και λήγει το lockdown του ενός μήνα που έχει επιβάλλει η βρετανική κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορωνοϊού, θα μπορούν να υποδεχθούν έως 2.000 φιλάθλους στις έδρες τους.

Το Λονδίνο και το Λίβερπουλ βρίσκονται στη ζώνη επικινδυνότητας 2 κι έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν ένα μικρό αριθμό οπαδών, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με τους συλλόγους που βρίσκονται στις περιοχές με αυξημένο επίπεδο (3).

Οι ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας στις περιοχές επιπέδου 2, που δεν μπορούν να υποδεχθούν περισσότερους από 2.000 οπαδούς είναι οι: Άρσεναλ, Μπράιτον, Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον, Φούλαμ, Λίβερπουλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ.

Όσον αφορά εκείνεις που βρίσκονται σε περιοχές με πολύ υψηλό επίπεδο επικδυνότητας 3 και δεν μπορούν προς το παρόν να φιλοξενήσουν κόσμο είναι οι: Άστον Βίλα, Μπέρνλι, Λιντς, Λέστερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Νιουκάστλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Μπρομ, Γουλβς.   

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις