Μαρινάκης: Αλλοίωση αποτελέσματος

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 22:20
UPD:22:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Παράπονα από τη διατησία για τη φάση επίτευξης του γκολ της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστηρίζοντας πως ο μη καταλογισμός φάουλ στον Ντρέγκερ συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος, καθώς ύστερα ξεκίνησε η φάση που απέφερε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

«Δυστυχώς σήμερα είχαμε μια αλλοίωση στο αποτέλεσμα, γιατί το μοναδικό γκολ της Σίτι προέρχεται από φάουλ που έγινε πάνω στον Ντρέγκερ. Ήταν καθαρή αγκωνιά, που έπρεπε να το είχαν δει στο VAR και να ενημερώσουν τον διαιτητή, αν δεν το είχε δει ο ίδιος», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας.

«Δεν είναι ωραίο όταν οι παίκτες δίνουν τα πάντα, να μας αδικεί η διαιτησία για μια ακόμη φορά. Ειδικά αν μπορούν να το δουν στο VAR. Γι΄ αυτό έχουμε το VAR. Πιστεύω πως το αξίζαμε. Είναι μια αδικία που ειλικρινά την περιμέναμε από αυτούς τους διαιτητές. Έχουμε δύο ακόμη ματς και πιστεύουμε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να περάσουμε», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε τα προβλήματά μας με τους τραυματισμούς και τον κορωνοϊό, αλλά στον Ολυμπιακό είμαστε για τα δύσκολα. Θα πρέπει να κερδίσουμε στο ματς με τον Άρη και μετά να πάμε να κάνουμε το ίδιο και στη Μασσαλία».

Σε ερώτηση για το αν χρειάζεται... ευχέλαιο στον Ολυμπιακό (λόγω των προβλημάτων), απάντησε γελώντας «πρέπει να το σκεφτούμε (γέλια). Γι΄ αυτό είμαστε Ολυμπιακός, έχουμε πολλούς παίκτες και θα πρέπει να δείξουν κι αυτοί ότι μπορούν να προσφέρουν. Είδατε και σήμερα τον Βρουσάι απέναντι στην πιο ακριβή ομάδα του κόσμου, που έδειξε πόσα πράγματα μπορεί να κάνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις