Super League: Αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Τρίπολη

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 14:14
UPD:14:15
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα κλείνει απόψε, περίπου 2 μήνες μετά τη διεξαγωγή των υπόλοιπων συναντήσεων, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ αναβολής συνάντηση (17:15).

Οι δύο ομάδες προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2), με την παράδοση να είναι με το μέρος των Αρκάδων αλλά την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχει βάλει δύσκολα φέτος σε όλους τους αντιπάλους της.

Ο Αστέρας επιστρέφει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ύστερα από ένα μήνα, καθώς είχε παίξει εκεί για τελευταία φορά στις 25 Οκτωβρίου. Στην έδρα του έχει δύο νίκες (Παναθηναϊκός, ΟΦΗ) με το ίδιο σκορ 1-0 και το γκολ να έρχεται στο ίδιο λεπτό, το 73ο!

Οι Τριπολιτσιώτες είναι αήττητοι στην έδρα τους για 12 αγώνες πρωταθλήματος και 13 επίσημους, ενώ δεν έχουν χάσει εκεί στο 2020. Ο Ολυμπιακός είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στην Τρίπολη, με 5-0 στις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Απόλλωνας μετά από πέντε ήττες πήρε βαθμό στο Περιστέρι αφού χρειάστηκε να πετύχει δύο γκολ, κάτι που είχε να συμβεί εκτός έδρας για 35 αγώνες.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Αστέρας Τρίπολης έχει νικήσει και στα εννέα επίσημα παιχνίδια: έξι για τη Σούπερ Λίγκα, ένα για το Κύπελλο Ελλάδας και δύο την περίοδο 2005-06, στη Γ΄ Εθνική.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις