Βίλας-Μπόας: «Να τελειώσει ο ευρωπαϊκός εφιάλτης»

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 18:16
UPD:18:19
REUTERS/EDDIE KEOGH
A- A A+

Καμία απολύτως σκέψη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον όμιλο του Champions League δεν κάνει ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, όπως παραδέχθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο (25/11, 22:00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του γκρουπ (Μάντσεστερ Σίτι 9, Πόρτο 6, Ολυμπιακός 3, Μαρσέιγ 0) δεν μπορεί να σκέφτεται την τρίτη θέση, ενώ επισήμανε πως περιμένει να τελειώσει ο «ευρωπαϊκός εφιάλτης» για την ομάδα του, έτσι ώστε να ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα.

Ακόμη επιβεβαίωσε ότι Νεμάνια Ράντονιτς δεν θα προλάβει ούτε το ματς με τον Ολυμπιακό την 1η Δεκεμβρίου.

«Η τρίτη θέση για να συνεχίσουμε στο Europa League; Ούτε καν το σκεφτόμαστε. Είχαμε ένα όνειρο την περασμένη σεζόν, αλλά αυτή η ευρωπαϊκή εμπειρία μας έκανε κακό.

Στόχος μας είναι να τα πάμε καλύτερα κι έπειτα να δούμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα. Ειλικρινά εάν βγούμε από αυτόν τον ευρωπαϊκό εφιάλτη μπορεί να είναι καλό για το πρωτάθλημα με το φορτωμένο καλεντάρι» σχολίασε ο Βίλας-Μπόας, ο οποίος αναφέρθηκε στα αίτια της κακής ευρωπαϊκής πορείας της Μαρσέιγ:

«Είναι πολλές. Αυτοπεποίθηση, κορωνοϊός, αστάθεια. Πορευόμαστε κάπως έτσι: νίκη, ήττα, νίκη, ήττα. Είναι το χειρότερο για μια τέτοια ομάδα. Για το επίπεδο παιχνιδιού, είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω. Δουλεύουμε στην προπόνηση, αλλά δεν βγαίνει στο γήπεδο.»

Αναφερόμενος στους Παγέτ και Ράντονιτς είπε: «Ο Ράντονιτς είναι εκτός για 15 μέρες, έχει μυϊκό τραυματισμό. Δεν είναι δική μας η ευθύνη, αλλά της εθνικής Σερβίας.

Ο Παγέτ έχει κάνει καλή εβδομάδα στην προπόνηση. Πρέπει να τον προστατέψουμε», ενώ κλείνοντας απευθύνθηκε στο δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση για τους δύο παίκτες λέγοντάς του ότι: «Το άρθρο σας είναι πολύ επιθετικό.».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις