Συγγνώμη ζήτησαν Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 16:43
UPD:16:57
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Συγγνώμη ζήτησαν από τον προπονητή και τους συμπαίκτες τους ο Χατζηγιοβάνης και ο Χουάνκαρ, για την αντίδραση που έβγαλαν όταν έγιναν αλλαγή στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ ο Έλληνας διεθνής στο 63ο λεπτό, με τη δυσφορία του να αποτυπώνεται εύγλωττα στον τηλεοπτικό φακό.

Η «απολογία» των δύο ποδοσφαιριστών έλαβε χώρα πριν από τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση και την ομιλία του Μπόλονι στους ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια του έμπειρου τεχνικού να κατεβάσει τους τόνους της έντασης, που είχε ανέβει τόσο στη διάρκεια όσο και μετά τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». 

Οι δύο ποδοσφαιριστές ισχυρίστηκαν ότι η αντίδρασή τους οφειλόταν στην ένταση του αγώνα και διαβεβαίωσαν ότι αυτό δεν πρόκειται να επαναληφθεί εκ μέρους τους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δέχθηκε τη μεταμέλεια των ποδοσφαιριστών του, ζήτησε να αφήσουν το θέμα στη λήθη του παρελθόντος και όλοι να κοιτάξουν μπροστά, διευκρινίζοντας ωστόσο, για άλλη μια φορά, ότι εκείνος λαμβάνει τις αποφάσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις