ΠΑΣΟΚ: Επικοινωνιακή η συγνώμη της κυβέρνησης στους πληγέντες από τις φωτιές

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2007 18:28
UPD:20:04
A- A A+

Ασαφή και αναξιόπιστα χαρακτήρισε τα μέτρα της κυβέρνησης για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, κατηγορώντας τη ότι με την αδράνειά της δημιούργησε αυτή τη μεγάλη καταστροφή.

Ο κ. Αργύρης καλεί την κυβέρνηση να δώσει άμεσα προκαταβολή 50% στους πληγέντες, ανταποκρινόμενη στο αίτημά τους, που συμπίπτει με τις προτάσεις που έκανε και το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, διέψευσε τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου ότι για πρώτη φορά δίνονται αποζημιώσεις, αναφέροντας τις περιπτώσεις των πυρκαγιών στην Κόρινθο το 2000 αλλά και των Ιωαννίνων, οπότε και, όπως αναφέρει, καταβλήθηκαν αποζημιώσεις.

«¶ρα, όταν μια κυβέρνηση μιλάει για συγνώμη, πρέπει να είναι αυτοκριτική γιατί πράγματι η συγνώμη τους, είναι μόνο και μόνο επικοινωνιακή και δεν είναι στην πράξη. Πρέπει να είναι στην πράξη, για να φανεί πράγματι ότι αποκαθιστά το μεγάλο έλλειμμα του κράτους απέναντι στους πολίτες, που νιώθουν σήμερα ότι είναι μόνοι τους και πορεύονται σε αυτή τη μεγάλη καταστροφή και την απελπισία που έχουν περιέλθει» καταλήγει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή