Γκουαρντιόλα: «Νίκη με τον Ολυμπιακό για να επικεντρωθούμε στην Premier League»

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 15:17
UPD:15:33
Pool via REUTERS/NEIL HALL
A- A A+

Σύνθημα νίκης ενόψει της αυριανής (25/11) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έστειλε μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι «πολίτες» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς του 3ου γκρουπ κι εφόσον κάνουν το 4Χ4 θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης, δυό αγωνιστικές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Άγγλων ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες λέγοντας: «Είναι σημαντικό ματς για την πρόκρισή μας, αλλά και για να ανακάμψουμε μετά την ήττα από την Τότεναμ.

Εάν νικήσουμε θα μπορούμε να σκεφτούμε αυτή την διοργάνωση ξανά τον Φεβρουάριο και να επικεντρωθούμε στις άλλες διοργανώσεις, ειδικά στην Premier League. Θα είναι δύσκολο, αν δεν πάρουμε αποτέλεσμα εκεί, τότε θα ταξιδέψουμε στο Οπόρτο και μετά θα έχουμε εντός έδρας τη Μαρσέιγ.» 

Αναφερόμενος στον Σέρχιο Αγουέρο είπε «προπονήθηκε ξανά σήμερα (24/11). Θέλουμε να νιώσει καλά με το πόδι του, θα περιμένουμε και υπάρχει χρόνος για την επιστροφή του». 

Για το ενδεχόμενο της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα σχολίασε: «Αν θεωρούν πως είναι το καλύτερο, τότε μακάρι να δουλέψει. Αν η κυβέρνηση πήρε αυτή την απόφαση, σημαίνει πως άκουσε τους γιατρούς και τους ειδικούς.

Είμαστε τυχεροί με τη δουλειά που κάνουμε. Πόσες άλλες δουλειές σταμάτησαν και άρχισαν ξανά; Φυσικά και περιμένουμε τους οπαδούς μας πίσω με ανυπομονησία». 

Επίσης μίλησε και για την πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο: «Η Premier League είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα, πάντα ήταν, τραβάει όλο τον κόσμο που παρακολουθεί. Έχω την αίσθηση πως τα επόμενα χρόνια θα κάνουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί». 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις