Β. Πολύδωρας:«Το ΠΑΣΟΚ πολιτεύεται με μισαλλόδοξο τρόπο»

Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2007 20:55
A- A A+

«Έχουμε πεισθεί για τον μισαλλόδοξο τρόπο που πολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ. Δεν χρειάζονται επαναλήψεις, περί καταργήσεως (εκ νέου) της Αγροφυλακής υπό οιοδήποτε πρόσχημα. Αυτοί δεν είναι ευσεβείς πόθοι, είναι αναιδείς προσδοκίες».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας απαντώντας στο σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου για τη σύσταση της Αγροφυλακής.

Όπως αναφέρει ο κ. Ποδύδωρας:

«1. Η οικολογική ευαισθησία θέλει και αποδείξεις. Οι "εργάτες πεδίου", οι νέοι αγροφύλακες, είναι η απόδειξη που με σαφήνεια αναφέρεται και στον νόμο (άρθρο 3 παρ. 2α του Ν. 3585/2007).

2. Αν είναι τόσο σίγουροι στο ΠΑΣΟΚ για την αξία των "επιχειρημάτων" τους κατά της επανασύστασης της Αγροφυλακής ή Αστυνομίας της Οικολογίας, δεν έχουν παρά να τα διακηρύττουν στην ελληνική ύπαιθρο. Θα ανταμειφθούν από τους κατοίκους πολύ καλά.

3. Θυμίζω για την "αξιοπιστία" του πολιτικού λόγου του ΠΑΣΟΚ, ότι στην καταργημένη, δήθεν, παλαιά Αγροφυλακή "υπηρετούν" ακόμη και σήμερα πάνω από 500 αδρανοποιημένοι στις Νομαρχίες Αγροφύλακες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή