«Παρέλαση» με... τεσσάρα ο ΟΦΗ στο Βόλο

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 21:29
UPD:22:49
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο ΟΦΗ έφυγε θριαμβευτής με 4-1 από το Βόλο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, στη συνάντηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Κρήτες σημείωσαν τη δεύτερη φετινή νίκη μακριά από το Ηράκλειο, την ώρα που ακόμη δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν στην έδρα τους και πήραν σημαντική βαθμολογική ώθηση.

Στο πρώτο ημίωρο μόνο ο Βόλος έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαρτίνες (2΄) και Δουβίκα (17΄), την ώρα που ο ΟΦΗ απείλησε στο 15΄ με το σουτ του Στάρτζεον.

Στο 30΄ ο Σαρδινέρο έφυγε σε τετ-α-τετ κι ανατράπηκε εκτός περιοχής από τον Σάντσες, ο οποίος αποβλήθηκε. Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και στο 39΄ ο Ντε Γκουζμάν του έδωσε προβάδισμα με κοντινή προβολή, σημειώνοντας το πρώτο γκολ του για τους Κρήτες.

Στο 67΄ ακυρώθηκε γκολ του Σαρδινέρο ως οφσάιντ, με χρήση και του VAR, αλλά στο 80΄ ο Αργεντινός από κάθετη πάσα του Νέιρα πλάσαρε εύστοχα για το 0-2, μετά από νέο έλεγχο του VAR.

Στο 84΄ ο Δημόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, αλλά στο 87΄ ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι και ο Νέιρα σκόραρε στο 88΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Στάρτζεον στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις