Αντιπροσωπεία παικτών του ΝΒΑ συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 19:32
UPD:21:44
via REUTERS/VATICAN MEDIA
A- A A+

Για τις ενέργειες που πραγματοποιεί η Ένωση Παικτών του ΝΒΑ σε θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης ενημέρωσαν τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό οι παίντες NBAers στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν μαζί του την Δευτέρα (23/11).

Οι παίκτες που παραβρέθηκαν στη συνάντηση ήταν οι Κάιλ Κόρβερ (Μιλγουόκι Μπακς), Στέρλινγκ Μπράουν (Χιούστον Ρόκετς), Τζόναθαν Άιζακ (Ορλάντο Μάτζικ), Άντονι Τόλιβερ (Μέμφις Γκρίζλις), Μάρκο Μπελινέλι (Σαν Αντόνιο Σπερς), ενώ μαζί τους ήταν και η εκτελεστική διευθύντρια της Ένωσης (NBPA), Μισέλ Ρόμπερτς.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε στο Βατικανό και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τον Πάπα Φραγκίσκο», ανέφερε ο Κόρβερ σε δελτίο Tύπου που εκδόθηκε μετά τη συνάντηση με τον Πάπα και συνέχισε:

«Η προθυμία του να συζητήσει αυτά τα θέματα ήταν εμπνευσμένη και υπενθύμισε ότι το έργο μας έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και πρέπει να συνεχιστεί».

Η Μισέλ Ρόμπερτς από την πλευρά της σχολίασε: «Αυτή η συνάντηση επικυρώνει τη δύναμη των φωνών των παικτών μας. Το γεγονός ότι ένας από τους πιο σημαντικούς ηγέτες στον κόσμο προσπάθησε να συνομιλήσει μαζί τους καταδεικνύει την επιρροή τους.

Παραμένω εμπνευσμένη από τη συνεχή δέσμευση των παικτών μας να υπηρετούν και να υποστηρίζουν την κοινότητά μας». Αμέσως μετά οι παίκτες ξεναγήθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις