Ντίνος Ρόβλιας: «Νέα φωτοβολταϊκή φιέστα Λιάπη»

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007 13:30
A- A A+

«Η πολιτική προσέγγιση της κυβέρνησης Καραμανλή στα θέματα των επιβατικών μεταφορών είναι προφανώς φωτοβολταϊκή», αναφέρει χαρακτηστικά ο υπεύθυνος Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Ρόβλιας, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/08/02/1394655.htm .

Όπως επισημαίνει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «ο κ. Λιάπης κατέθεσε τις ανησυχίες του για θέματα εναλλακτικών μορφών ενέργειας και φωτοβολταϊκών, αρμοδιότητας και πάλι άλλου υπουργείου», ενώ όπως σημείωσε, ο υπουργός δεν είπε τίποτε για την ταλαιπωρία των επιβατών από τις συνεχείς ακυρώσεις δρομολογίων της Ολυμπιακής.

«Η νέα προσωπική του επικοινωνιακή φιέστα έλαβε χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στον ίδιο ακριβώς χώρο ταλαιπωρούνται αδικαιολόγητα όσοι ταξιδεύουν τον τελευταίο καιρό με τις Ο.Α.: συνεχείς ακυρώσεις δρομολογίων, καθυστερήσεις πτήσεων, τυχαίο μάλλον πρόγραμμα και μισθώσεις αεροσκαφών αγνώστων εταιρειών, για τις προδιαγραφές ασφάλειας των οποίων δεν δεσμεύεται ο κ. Λιάπης, παρότι έχει ερωτηθεί πολλές φορές από το ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε ο κ.Ρόβλια και πρόσθεσε:

«Αυτή την απαράδεκτη απαξίωση του Ομίλου της Ολυμπιακής και αυτή την πρωτόγνωρη ταλαιπωρία των επιβατών, η πολιτική ευθύνη των οποίων του ανήκει αποκλειστικά, λησμόνησε να επιθεωρήσει ο κ. Λιάπης κατά το σημερινό τηλεοπτικό του πέρασμα από το Αεροδρόμιο».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή