NBA: Στους Χοκς ο Ρόντο, πήραν Τιγκ και Τόμπσον οι Σέλτικς

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 13:12
UPD:13:27
USA TODAY Sports/Kim Klement

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχασαν τον Ραζόν Ρόντο, που θα μετακομίσει στην Ατλάντα.

A- A A+

Οι Λος Άντζελες Λέικερς διατήρησαν στο δυναμικό τους τον 27χρονο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ για άλλα τρία χρόνια, προσφέροντάς του 40 εκ. δολάρια.

Αντίθετα, οι πρωταθλητές έχασαν τον Ραζόν Ρόντο, που θα μετακομίσει στην Ατλάντα για τους Χοκς τα επόμενα δύο χρόνια, έναντι 15 εκ. δολαρίων.

Οι Σέλτικς απόκτησαν τους Τρίσταν Τόμπσον και Τζεφ Τιγκ, με συμβόλαια δύο κι ενός έτους αντίστοιχα. Ο πρώτος έπαιξε πέρυσι στο Κλίβελαντ, ο Τιγκς μοίρασε τη σεζόν σε Μινεσότα και Ατλάντα.

Οι Νικς της Νέας Υόρκης κράτησαν τον Έλφριντ Πέιτον για άλλο ένα έτος, ενώ πήραν, επίσης για ένα χρόνο, τον Νέρλενς Νόελ.

Ο πολύπειρος Πολ Μίλσαπ θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά στο Ντένβερ, έναντι 10 εκ. δολαρίων, ενώ οι Λ.Α. Κλίπερς θα ενισχυθούν με τον Σερτζ Ιμπάκα, που υπέγραψε για 1+1 χρόνια έναντι 19 εκ. δολαρίων, καλύπτοντας το κενό του Μοντρέζλ Χάρελ, που πήγε στους Λέικερς.

Ο 31χρονος γκαρντ Μπραντ Γουαναμέικερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Σέλτικς, συμφώνησε με το Γκόλντεν Στέιτ για ένα χρόνο, με αμοιβή 2,25 εκ. δολάρια.

Τέλος, στο Φοίνιξ θα συνεχίσει και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τζεβόν Κάρτερ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα από την Αριζόνα Φοίνιξ έναντι 11,5 εκ. δολαρίων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις