Πήρε βαθμό στο Περιστέρι ο Απόλλωνας Σμύρνης

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 19:23
UPD:19:52
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Ατρόμητος και Απόλλωνας Σμύρνης στο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι, που διεξήχθη στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής κι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2.

Μάλιστα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε δύο φορές, για να απαντήσει άλλες τόσες από τα 11 βήματα ο Μανούσος, αλλά τους ανθρώπους του Απόλλωνα να έχουν σφοδρά παράπονα για τη δεύτερη απόφαση του διαιτητή Τζήλου.

Με το βαθμό η ομάδα της Ριζούπολης διέκοψε το αρνητικό σερί των πέντε ηττών και στρέφει την προσοχή στο εξ αναβολής παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης με τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιαννιώτης απέκρουσε την κεφαλιά του Ιωαννίδη, άνοιξε το σκορ στο 4΄ με κεφαλιά του Φατιόν.

Στο 36΄ ο Ντομίνγκες έκανε χέρι σε κεφαλιά του Κωτσόπουλου, ο Τζήλος έδειξε πέναλτι και ο Μανούσος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα ένα λεπτό αργότερα.

Η ομάδα της Ριζούπολης δεν απογοητεύτηκε και λίγο μετά το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ξαναπήρε προβάδισμα με πλασέ του Ιωαννίδη (47΄), για να κυλήσει το παιχνίδι ως το 65ο λεπτό χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

Στο σημείο εκείνο και σε στημένη μπάλα ο Κιτόκο φάνηκε να κρατάει τον Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο όμως είχε αφήσει όταν εκτελέστηκε το φάουλ.

Ο Τζήλος πήγε στο VAR και ύστερα από πέντε λεπτά (!) έδειξε πάλι τα 11 βήματα, για να ευστοχήσει στο 72΄ ξανά ο Μανούσος και να διαμορφώσει το τελικό 2-2, κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Απόλλωνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις