Ντέρμπι «αιωνίων» στη... σκιά του κορωνοϊού

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 13:11
UPD:13:14
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Το ντέρμπι «αιωνίων» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα (21/11, 19:30) στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League.

Με πολλές απουσίες, λόγω κορωνοϊού και τραυματισμών, θα παραταχθούν οι «ερυθρόλευκοι» τη στιγμή που προβλήματα υπάρχουν και στους «πράσινους» του Λάζλο Μπόλονι που, ακόμη, αναζητούν την αγωνιστική ανάταση.

Χθες το βράδυ, ο Χολέμπας προστέθηκε στον κύκλο των... χαμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το clasico, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για τις απαιτήσεις του αγώνα, από τον προπονητή του.

Μάλιστα, το πρόβλημα στο αριστερό άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας γίνεται μεγαλύτερο από τη στιγμή που στην αποστολή δεν είναι ούτε ο Βινάγκρε (και οι Παπαδόπουλος, Μπρούνο).

Απουσίες που προστέθηκαν στις πολύ μεγάλες των Χασάν, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά, με τους δύο πρώτους να έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω κορονοϊού και τον Γάλλο να έχει υποστεί θλάση, σε μια εβδομάδα γεμάτη προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τσέλιος, Τιάγκο Σίλβα, Λοβέρα, Φορτούνης, Σουντανί και Κάιπερς.

Από την πλευρά του, με τον Πούγγουρα στην αποστολή αλλά όχι τον Μπουζούκη θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στο Φάληρο για το ντέρμπι «αιωνίων», ενώ ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Μπεκ και Αντονίτο.

Στην αποστολή μετέχουν οι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Η αυλαία της 9ης αγωνιστικής θα ανοίξει το απόγευμα στη Λαμία, όπου η (ουραγός) ομώνυμη ομάδα, η μία από τις δύο της κατηγορίας χωρίς νίκη (Παναιτωλικός η άλλη) θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ακολουθεί το... μίνι αθηναϊκό ντέρμπι στο Περιστέρι, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/11):

15:00 «Αθανάσιος Διάκος» Λαμία – Αστέρας Τρίπολης

17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

19:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις