ΝΒΑ: Σοκ με Τόμπσον στο Γκόλντεν Στέιτ

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 20:47
UPD:20:51
USA TODAY Sports/Sergio Estrada
A- A A+

Η ατυχία του Κλέι Τόμπσον δεν έχει όρια. Ο άσος του Γκόλντεν Στέιτ έχασε ολόκληρη την σεζόν 2019/2020 μετά τη ρήξη αχιλλείου που υπέστη στο αριστερό του πόδι στον 6ο τελικό των play off με το Τορόντο το 2019 και μετά από 17 μήνες εκτός δράσης περίμενε με αγωνία την επστροφή του στο παρκέ από τη νέα σεζόν.

Δυστυχώς, όμως, γι'΄ αυτόν, αλλά και τους Ουόριορς, ένας νέος πολύ σοβαρός τραυματισμός του παίκτη θα του στερήσει τη συμμετοχή και στην επόμενη περίοδο (2020/2021)!

Ο Τόμπσον σε αγώνα που συμμετείχε με πρώην και νυν NBAers την Τετάρτη τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά κι όπως μετέδωσε το ESPN και ο Εϊντριαν Βοϊναρόφσκι υπέστη και πάλι ρήξη αχιλλείου τένοντα, κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε τη σεζόν που ακολουθεί, ενώ το Γκόλντεν Στέιτ είναι υποχρεωμένο να βγει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος του ΝΒΑ θα ζητήσει την disabled player exception από το ΝΒΑ προκειμένου ν΄ αναζητήσει τον παίκτη που θα βρεθεί στο πλευρό του Άντριου Γουίγκινς (αν δεν παραχωρηθεί με ανταλλαγή), ώστε να μπουν στη χρονιά με μια καλή πεντάδα στην οποία θα βρίσκονται επίσης ο Στεφ Κάρι, ο Ντρέιμοντ Γκριν κι ο Τζέιμς Γουάιζμαν που επιλέχθηκε στο νούμερο 2 του NBA ντραφτ 2020.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις