Άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης

Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 11:18
UPD:11:19
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Μία ημέρα μετά την γνωστοποίηση ενός θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε μέλος της ομάδας, ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε σήμερα (19/11) άλλα δύο κρούσματα, χωρίς να διευκρινίσει εάν κάποιο από αυτά αφορά ποδοσφαιριστή του συλλόγου.

Προσθέτει, δε, ότι και οι τρεις που βρέθηκαν θετικοί παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα και έχουν τεθεί σε κατ'  οίκον περιορισμό από την πρώτη στιγμή.

Η ενημέρωση των Αρκάδων αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον έλεγχο που διενεργήθηκε την Τετάρτη (18/11) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, εντοπίστηκαν δύο επιπλέον δείγματα θετικά στον κορωνοϊό. Όλα τα υπόλοιπα τεστ είναι αρνητικά.

Η ομάδα προετοιμάζεται πλέον για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία (21/11, 15:00).

Παρόλα αυτά θα διενεργηθεί εκτεταμένος έλεγχος κορωνοϊού σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και το απόγευμα της Πέμπτης (19/11).

Τηρώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο όσοι έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19 έχουν απομονωθεί και βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό. Είναι καλά στην υγεία τους, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα και τούς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις