Δύσκολες αποστολές για Παναθηναϊκό (Euroleague) και ΑΕΚ (BCL)

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 10:29
UPD:10:30
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Δύσκολες αποστολές περιμένουν απόψε (17/11) τις δύο ελληνικές ομάδες που θα δώσουν αγώνες σε Euroleague και Basketball Champions League απόψε, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το πιο δύσκολο έργο θα έχουν οι «πράσινοι» που καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές) απέναντι στην Βαλένθια επί ισπανικού εδάφους (22:00).

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στην περασμένη Παρασκευή με τους Τούρκους. Ο Σέρβος γκαρντ του «τριφυλλιού» δεν είναι 100% έτοιμος και κανείς δεν γνωρίζει εάν και για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του για το «διπλό».

Με απουσίες στην περιφέρεια θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες», καθώς λόγω τραυματισμών δεν θ΄ αγωνιστούν οι Βαν Ρόσομ, Μαρίνκοβιτς και Σάστρε.

Πρώτη στη... μάχη θα μπει η ΑΕΚ (19:30), η οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την γαλλική Σολέ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής; του Basketball Champions League.

Στόχος της Ένωσης είναι το 3Χ3 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων προκειμένου να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Από τους Γάλλους θ΄ απουσιάσουν οι Παρκς και Μακουντού, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις